Körkortsberättelsen: Lektion 3 och ny vecka


(20 juli, 2010 17:03)

Jag har som sagt kört 6-8 gånger privat för ungefär ett år sedan. Då kändes det som att jag körde hyfsat bra. Men nu först förstår jag egentligen hur mycket det är jag bör tänka på.
Visserligen har jag säkert glömt en del av det jag lärde mig då. Detta får känslan av att vara nybörjare igen att infinna sig.
Men jag tror ändå att det är lättare att tro att man kan köra när man kör privat. Det finns så många saker jag inte hade en aning om som jag behövde träna på.

Självklart hade jag önskat att jag hade haft möjligheten att köra privat nu också parallellt. Det hade säkert inte skadat att kunna träna ännu mer på alla nya saker mellan körlektionerna.

Hur som helst så hade jag en ny lektion idag. Ännu en gång körde vi ut i Borstahusen och fortsatte träna på start, stop, svänga, blinka, växla up, växla ner och jag försöka sätta ihop alla dessa delar. Det gick bra även om det var lite mer trafik än det varit de andra dagarna.

Om det är något jag bör tänka på så är det att försöka komma upp i hastighet och inte avvakta så mycket. Tobias sade att det allt som oftast är tvärt om, att han i många fall måste hejda eleverna från att gasa på så mycket. Vi är väl alla olika antar jag.
Adress:
Norrestads Trafikskola
Eriksgatan 16
261 33 Landskrona
Telefon:
0418-220 20
E-post:
info@norrestadstrafikskola.nu


Till bussresan.nu >>
Vi fixar transporten!