Körkortsberättelsen: Omkörning på landsväg


(06 september, 2010 14:30)

Först och främst, ursäkta. Ursäkta att jag inte skrivit på nästan fyra veckor. Det har varit mycket att göra i och med både jobb och att ta körkort. Det börjar närma sig slutet på min körutbildning. Dessutom har jag gjort massor med teoriprov både på distans och i skolan.
Vi har till och med bokat tid nu för både teoriprov och uppkörning. Det blir den 22 samt 23 denna månad. Självklart nervöst men även väldigt roligt.

Jag känner mig verkligen redo att ta mitt körkort nu. Jag är uppe i över 40 lektioner. Det har blivit en del mer än planerat och det har nog mycket att göra med att jag inte kunnat övningsköra privat.

Hur som helst. Jag har gjort omkörning på landsväg nu och det gick hur bra som helst. Vi åkte ut med 3 bilar och körde vart om annat. En bil gled längst fram och körde lite saktare än vägen tillät varpå vi andra passade på att köra om. Man hann med kanske en 4-5 omkörningar allt som allt.

Förutom omkörningen så har jag haft en del lektioner. Det känns helt okej nu. Jag börjar känna mig relativt självständig och nu har jag cirka 5 lektioner inbokade innan dagen d.

Adress:
Norrestads Trafikskola
Eriksgatan 16
261 33 Landskrona
Telefon:
0418-220 20
E-post:
info@norrestadstrafikskola.nu


Till bussresan.nu >>
Vi fixar transporten!