Loading Laddar...
 

AM Intensivkurs

AM

Pris    
Vardagar   4 495 kr

 Kursen utgår från trafikskolan i Löddeköpinge (Skåneutbildarna). 

Skåneutbildarna har utbildat AM - elever i många år och har kunniga och pedagogiska lärare som guidar eleverna mot sitt första körkort. Kursen följer ett upplägg som blandar teoretisk och praktisk utbildning med målet att skapa bästa förutsättningarna för eleverna. 

 

Om behörigheten

För att kunna ta AM - körkort måste eleven först genomgå kurs på trafikskola. Kursen ska vara minst 8 timmar teori och 4 timmar praktik. Trafikskolan kommer registrera godkänd genomförd kurs förutsatt att eleven har varit närvande under hela kursen och klarar av de praktiska målen som krävs enligt föreskriften för utbildningen. 

Efter genomförd kurs ska eleven göra ett teoriprov hos trafikverket. Detta hjälper vi gärna till att boka eller så bokar man det själv via trafikverkets hemsida. 

 

Innan kursstart

Innan kursstart måste eleven ha ett godkänt körkortstillstånd, detta ansöker man om hos transportstyrelsen.se. Ansökan om körkortstillstånd ska kompletteras med ett syntest, det utför vi kostnadsfritt på trafikskolan. Tänk på att det kan ta upp till ett par veckor att få sitt körkortstillstånd. 

 

Upplägg

Dag 1: Kl. 08.00 - 18.00 Teori och körning på bana i grupp

Dag 2: Kl. 08.00 - 18.00 Teori, självstudier på skolan och körning i trafik enskilt

 

Vad ingår

I priset ingår böcker, internettester, 8 tim teori, 4 tim praktik, samt lunch och fika. 

 

Utrustning

Vi tillhandahåller all utrustning så som moped, hjälm och handskar. Har man egen hjälm/handskar så får man gärna ta med och använda de istället. Tänk på att ta med varma kläder och efter väder.

 

Övrigt

Det totala antalet utbildingstimmar kan bli fler om eleven har svårt att klara de praktiska målen i utbildningen, då pris enligt gällande prislista. 

 

Kontakta oss för mer information och bokning

0418 - 220 20 - info@norrestadstrafikskola.se - www.norrestadstrafikskola.se

 

 

Alla priser är förskottsbetalningar.

Du kan betala med bankkort, swish eller på bankgiro. Avbokning skall ske senast kl 13.00 vardagen innan. Ej avbokade tider debiteras. Giltighetstid 12 månader på alla köp. Ingen returrätt vid köp av paket

 

BG: 5090-7864 (uppge namn och personnummer, tänk på att det tar upp till 3 bankdagar innan det syns i vårt system)

Swish: 123 240 4192 (uppge namn och personnummer, tänk på att det tar en bankdag innan det syns i vårt system)

Med reservation för felskrivningar och eventuella ändringar.